Sista kvällen på lägret
Hej alla där hemma!
 
Nu börjar lägret närma sig sitt slut och vi njuter tillsammans av sista kvällen. Imorgon går bussen hemmåt Stockholm vi 14.00 och därför kommer konfirmanderna inte hinna blogga under morgondagen. Så därför tänkte jag passa på att berätta om slutet på lägret.
 
Efter lunchen hade vi som varje dag PAX, vi har varvat mellan en lång (ca 50 min) och en kort (ca 25 min) bodyscann och efteråt har konfirmanderna fått skriva utifrån en fråga i sina böcker. T.ex. när känner jag mig otrygg? Det här är jag rädd för? Det här skulle jag fråga Jesus om jag träffade honom? Eller Vem älskar du mest och varför. Det dom skrivit är något som de inte behöver visa för någon. Under lägrets sista pax somnade de flesta...:) Då vädret var lite ruggigt idag blev det inge bad utan det blev basket, biljard, pingis och några satt bara och hängde i sofforna. På eftermiddagens pass fortsatte vi att drilla konfirmanderna med att öva på sin predikan inför konfirmationen. 
 
Sedan var det dags för middag och sedan var det bibelutdelning i kyrkan. Alla fick sin bibel och vi läste upp deras personliga bibelord som de fått utav oss.
 
Efter det var det dags för SPEXAFTON! Både ledare och konfirmander bjöd på sig själva, men det som händer på Flämslätt stannar på Flämslätt..! Nu kör konfirmanderna Varulv, något som varit en stor favorit under lägret. Snart är det dags för kvällsfika följt av andakt. Ikväll får konfirmanderna vara uppe lite senare än vanligt, men ett par timmars sömn lovar vi att dom får, så dom kommer hem någorlunda pigga imorgon :)
 
Imorgon packar vi ihop oss och efter lunch går bussen hemmåt. Vi räknar med att vara tillbaka till 18.
 
Vi har haft fantastiska dagar tillsammans med era barn! Och hoppas att dom känner likadant.
 
På fredag ses konfirmanderna i S:t Tomas kl 10.00 för en sista repetition inför söndagens konfirmations gudstjänst (11.00).
 
Tack för dessa underbara dagar!!
 
Ledarna genom Rebecca.